Ön itt jár: > >

Animált videók készítése - Egyenes út a vevőkhöz

Ugye Te is egyre több videós tartalmat látsz közösségi média felületeiden?

Nem véletlen! Ebbe az irányba megy el az online világ.

Emlékezzünk vissza, hogy pár éve, amikor a Facebook bevezette, hogy a videós tartalmak automatikusan elindulnak hatalmas felháborodást keltett, és mindenkit zavart a sok mozgó kép. 

Ma már nincs ez így. Sőt! Szinte igényeljük a videóket az online világban.

A világ legnagyobb videómegosztó oldala a Youtube ( Google tulajdon), saját statisztikái szerint több, havonta több, mint egy milliárd felhasználó tekint meg videókat. A YouTube keresések több, mint 80%-a, az Egyesült Államokon kívülről indul. Hanyag dolog lenne nem kihasználni a videókban rejlő hatalmas lehetőségeket.

A 18-34 év közötti emberek legkedveltebb helye. Nem csak zenéket keresnek itt, hanem szinte mindere itt keresnek rá. Legyen az film, vicces videók, elektronikai termékek tesztje, de ne feledkezzünk meg a főzős videókról, vagy házi praktikákról sem.

Tökéletes hirdetési felület a YouTube, hiszen a videók előtt, között lehetőség van videók beékelésére, mellyel el lehet jutni potenciális vevőkhöz. ( természetesen célpiac függő)

Mi olyan egyedi, személyre szabott animált videókat készítünk, melyek bármely folyamatot, termék vagy szolgáltatás előnyét bemutatják. De emellett bármilyen animált videót elkészítünk, legyen szó ünnepi köszöntőről, oktatási anyagról, vagy akár egy nyereményjáték kedvcsinálójáról.

Töltsd ki a lenti Űrlapunkat, hogy segíthessünk! Kérj bátran ajánlatot!

Tartalomhoz tartozó címkék: szolgaltatasaink

Ajánlatkérő form