Ön itt jár: > > >

Egyedi fejlesztések WordPress oldalakhoz

Akinek WordPress (továbbiakban WP) oldala van, az tudja nagyon jól, hogy milyen előnyökkel jár ez neki. De nem élünk tökéletes világban, sőt!

Az előnyök mellett látnunk kell azokat a buktatókat is, melyekkel szembe kell nézni, ha WP oldal mellett döntünk.

A WP oldalak gyorsan és könnyen kialakíthatóak. Kezelésük nem túl bonyolult, így igazán közkedvelt a vállalkozások körében.  Ami az előnye, sokszor az a hátránya is. Ingyenesnek tűnik, ugyanakkor ha az ember valami pluszt, valami kis extrát szeretne, akkor bizony kénytelen a zsebébe nyúlni azokért a modulukért, fejlesztésekért, melyek elérhetőek.

Ha ez sok esetben nem is probléma, a telepítésük, beüzemelésük, és teljes személyre szabásuk már az.

Számos vállalkozással, céggel találkoztunk, akik WP oldalt használtak, de egy-egy újítást, fejlesztést már nem tudtak lemenedzselni. Ha meg is vették a plusz modult, az nem teljesen olyan volt, mint amit szerettek volna, vagy nem pont azt a célt szolgálták, amit ők szerettek volna elérni.

Ebben tudunk mi segtséget nyújtani! Ha WP oldala van, és egyedi fejlesztést, újítást szeretne weboldalába, csapatunk segít kialakítani azt úgy, hogy az

  • a jövőben is könnyen kezelhető legyen
  • azt a célt szolgálja, amire cégének szüksége van
  • bármikor módosíthatunk rajta a jövőben, újabb modulok megvásárlása nélkül

Ha a fenti témával kapcsolatban kérdése van, szeretne tanácsot kérni, vagy elakadt, forduljon hozzánk bizalommal. Minden tudásunkkal azon leszünk, hogy segítsük Önt és vállalkozását!

Tartalomhoz tartozó címkék: szolgaltatasaink

Ajánlatkérő form