Ön itt jár: > > >

4 tipp Facebook követők növelésére

1. Használj linkeket a poszt első soraiban

Hasznos lehet, hiszen ha az oldaladra linkeled a látogatót, úgy még több információt szerezhet termékedről, szolgáltatásodról, így nőhet az elköteleződés. Meg lehet a veszélye ennek, abban az esetben, ha a weboldalad nem teljesen átlátható, és a látogató elkattint. Mégis úgy gondoljuk, ez a tipp több jót hoz, mint elvesz.

2. Olyan tartalmakat részesíts előnyben, melyet szeret a célközönséged

A tartalom gyártás mára igen nagy kihívást jelent a vállalkozások számára. Ugyan akkor ha folyamatos energiát teszel bele, meghozza a gyümölcsét. Értékesítésed során biztosan kitapasztaltad már, melyek azok a témák, problémák, melyeket a legtöbben, legtöbbször feltettek. Építsd a témáidat ezek köré a gyakaran ismételt témák köré, de figyelj rá, hogy csempéssz bele újdonságot is.

3. Kísérletezz videókkal

A videós tartalmak ideje biztosan nem jár le mostanában. Egyre népszerűbbek nem csak a feltöltött, hanem az élő videók is. Olyan videókat részesíts előnyben, melyek segítséget nyújtanak követőidnek egy probléma megoldásában, érdekesek, vagy a megszokottól eltérőek.

4. Emeld ki posztjaidat

Ugya ez fizetős tipp, de még akkor is igen hasznos. Pontos célzással megadhatod, hogy kikre szeretnél célozni. Nem, kor, érdeklődés, tartozkódási hely, iskolázottság, foglalkozás, és ez még csak néhány azon szűrők közül, melyek segítenek legjobann behtárolni a célzási csoportot.

Sok sikert!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Ajánlatkérő form